INNOVATE XCHANGE

INNOVATE X CHANGE is een initiatief van Innovatiefabriek Arnhem en IPKW en gaat over kennisuitwisseling, innovatie, cross overs, design, creativiteit, inspiratie, en nieuwe verbindingen. We gaan actief op zoek naar nieuwe verbindingen tussen enerzijds technologische ontwikkelingen en anderzijds maatschappelijke vraagstukken, innovatieve bedrijven, nieuwe opleidingen, etc. Wat we gaan doen is simpelweg het vergroten van de botsingskans tussen de goede ideeën, de juiste mensen en de juiste omstandigheden. Met als doel om innovatie in de regio Arnhem een impuls te geven.

IPKW en INNOVATE
IPKW is een belangrijke innovatiestimulerende omgeving in de stad. Innovatiefabriek Arnhem organiseert het jaarlijkse innovatiefestival INNOVATE. Innovatiefabriek Arnhem en IPKW organiseren samen de nieuwe reeks bijeenkomsten INNOVATE X CHANGE. Welke innovaties gaan de stad slimmer maken? Welke ontwikkelingen gaan het wonen, werken, recreëren en verplaatsen in de stad veranderen en welke rol spelen Arnhemse bedrijven daarbij? Wat kunnen we met Open Data, Internet of Things en andere ICT tools en snelle netwerken? Welke plannen heeft de gemeente om Smart City Arnhem te realiseren? Welke slimme verbindingen kunnen we maken om de kansen voor innovatie beter te benutten? Met lezingen, interviews, filmpjes en pitches gaan we in op de vraag hoe we van Arnhem een slimme(re) stad kunnen maken.

INNOVATE X CHANGE: SMART CITY
Woensdag 24 mei 2017, 16.30 – 18.00 uur, inloop vanaf 16.00 uur.
Industriepark Kleefse Waard, Westervoortsedijk 73, Arnhem
Toegang is gratis.
Voor meer informatie kun je terecht op de Meetup-pagina van INNOVATE XCHANGE #1

Met bijdragen van onder andere: Krijn Schuurman (Interimic, BNR Nieuwsradio), Luminis, Four Digits, HAN-ICA, gemeente Arnhem en Arnhem Breedband.
Gespreksleider is Edwin Verdurmen (directeur CASA).

600_460150679